Klatring i Trondheim


Tre klatreøkter på ei uke er nytt for meg. Fikk testet ut to bolta ruter i Korsvika: Spinett (5+) og Den Brune Flekken (4+). Den siste var overhengende og er svært tung for armene om man ikke fokuserer på beinbruken. Veldig hard 4+ den der. Buldring er nytt for meg. Og etter en kort intro var dette overraskende morsomt. Grunnposisjon (se teip) og så samme farge til sluttposisjon (se teip, igjen). Artig og god trening. Ikke minst, minimal anmarsj og nada utstyr! Størenhammerens klassikere Lyneggen (4-, 3, 5-, 4+) og Motorvei (5) var igjen en vinnere i fint vær.

I vår var jeg på et kurs i regi av Trondheim Klatresenter i bruk av naturlige sikringer. I løpet av en langhelg fikk jeg den basiskunnskapen jeg trengte for å komme skikkelig i gang. Og den kunnskapen har gjort at jeg har fått være med på mange fantastiske turer denne sommeren. Og mer skal det bli.

Klatring i Trondheim: bilder

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *