#kortreist: Estenstadmarka – sykkel

#Kortreist: Estenstadmarka – Sykkel from Bård Smestad on Vimeo.

Takk og pris for Estenstadmarka, min nærmeste villmark. Bare noen minutter på sykkel hjemmefra. Nydelig kupering, variert skog, et utall stier. I marka her sykler jeg, løper, går på ski, bader. Jeg hadde ikke klart meg uten et slikt nærområde. Men tenk om det skulle forsvinne? Tenk om åsen måtte raseres fordi berget skulle brukes til veibygging. Eller de fant olje her. Eller om området skulle reguleres til boliger. Eller tenk om vi ble nødt til på sjekke ei webside for å finne ut hvilket nivå luftforurensingen lå på. Kan vi kjøre på, eller må vi ta det rolig. Eller trene med munnbind. Heldigvis er ingen av skrekksenarioene aktuelle. Ennå. Hvis noe av dette skjer, må jeg flytte. Tror jeg. Eller er dette min miljøkamp? Er det slik vi burde se resten av verden, slik vi ser våre kjæreste nærområder.

DCIM/697MEDIA/DJI_0214.JPG
DCIM/697MEDIA/DJI_0214.JPG
DCIM/697MEDIA/DJI_0218.JPG
DCIM/697MEDIA/DJI_0218.JPG
DCIM698GOPRO
DCIM698GOPRO

jonsvatnet

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.