NM Randonee Individuell


Gå konkurranse eller gå tur? Jeg sliter jo med å velge konkurranser foran tur. Jeg vinner jo aldri, så noen seiersfølelse får jeg aldri. Men jeg synes det er veldig nyttig å finne ut hva kroppen og psyken min tåler. Hva kan jeg klare? Jeg får iallefall god mestringsfølelse av å gjennomføre en skikkelig konkurranse. Og artig er det å slå noen konkurrenter. Men det viktigste jeg får ut av å stille opp i løp er å finne ut hvor jeg står. Hvordan er formen. Hva slags turer kan jeg gjennomføre? Det er svært nyttig å vite at jeg kan gå flere tusen høydemeter i en sleng og fremdeles være pigg nok til å nyte skituren ned.

NM Randonee Individuelt, Kårvatn: bilder, resultater og video

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *