Om

Forsidebildet: Jeg setter førstesporet ned Slogen på Sunnmøre den fantastiske onsdagen påsken 2016. Foto: Håvard Myklebust/Fjellfotografen

 

Foto: Christian Nerdrum
logomultiadventures150x150

Multiadventures er nettsiden hvor jeg legger ut bilder, turbeskrivelser og videoer fra opplevelser i inn- og utland.

Jeg bor i Trondheim og ønsker å vise frem mulighetene man har i nærområdet eller hvis man er villig til å kjøre noen timer. Estenstadmarka, Sunndalsfjella, Romsdalen, Sunnmørsalpane, Jotunheimen og Sylan er de områdene jeg fokuserer mest på når jeg skal ut på tur.

All motivasjon som gjør at man kommer seg ut, er god nok motivasjon bruker jeg å si. For meg er det naturopplevelsen som er i fokus når jeg drar ut. Naturen er uforutsigbar og man vet aldri helt hva slags eventyr man begir seg ut på, når man setter seg i bevegelse ute. Det kan være å klatre en knaus eller løpe en tur, kjøre ei linje på ski, sykle en sti eller besøke en vakker plass.

Jeg ønsker å løfte statusen til det å bevege seg ute med egne krefter. Man er selvsagt ofte avhengig av en form for transport for å komme seg til nye steder. Men derfra vil det heve naturopplevelsen om man beveger seg i landskapet på ski, på beina, på sykkel, på vis som ikke krever menneskelige inngrep i naturen.

Bård Smestad

Kontakt: smestad [krøllalfa] multiadventures [punktum] net

Den draumen av Olav H. Hauge

Det er den draumen me ber på
at noko vedunderleg skal skje,
at det må skje – 
at tidi skal opna seg
at hjarta skal opna seg
at dører skal opna seg
at berget skal opna seg
at kjeldor skal springa –
at draumen skal opna seg,
at me ein morgonstund skal glida inn
på ein våg me ikkje har visst um.